Välkommen till Vårdfokus!

5 maj 2010

Vi har nu i några veckor fått njuta av den härliga slutfasen i ett förändringsarbete. Kreativiteten flödar, alla gör sitt yttersta och vi har sakta men säkert sett vår nya tidning Vårdfokus växa fram i form och innehåll, både på webben och som papperstidning.?

Nu står vi inför premiären och det är alla ni läsare som är vår publik!?

I vårt nya aktualitetsmagasin kan du i det här första numret till exempel läsa om rastupproret i Sundsvall och om hur Vårdförbundets förtroendevalda i allt större utsträckning använder arbetsmiljölagen för att sätta press på arbetsgivarna. ??

Tema blir det från och med nu i varje nummer. Egenvård startar vi med och ställer den tuffa frågan om vårdpersonalen är ett hinder för att patienterna ska ta ett allt större eget ansvar för sin hälsa och sjukdomsbehandling. ?

Våra ledarskapssidor har vi märkt med ”Ledare/medarbetare” för att markera att det är en fråga för hela arbetsgruppen. I det här numret kan du läsa om förbättringskunskap, som akademiskt ämne och hur det används i praktiken.?

Naturligtvis är det här bara en del av allt du kan hitta i nya Vårdfokus. Välkommen att bläddra vidare och upptäcka mer!??

Så långt nya Vårdfokus som papperstidning. Det är på webben vi gör vår största satsning med betydligt fler dagliga nyheter från Vårdsverige. Våra nya webbsidor hittar du på www.vardforbundet.se/vardfokus. ??

Har du synpunkter på nya tidningen och webben? Hör av dig till mig och berätta!

Hämtar fler artiklar
Till Vårdfokus startsida