Vill du vara med och påverka framtidens hälsa, vård och omsorg? Då är du välkommen att söka till oss på Sophiahemmet Högskola!

På Sophiahemmet Högskola bedriver vi utbildning och patientnära forskning för att möta samhällets behov av kunskap till nytta för patienter och deras närstående, för hälso-och sjukvårdens professioner, vårdgivare och policyföreträdare.

Sophiahemmet Högskola grundades 1884 och är en enskild utbildningsanordnare med Sophiahemmet, ideell förening som huvudman. Högskolan är en del av koncernen Sophiahemmet där också Sophiahemmet sjukhus ingår. Sophiahemmet ideell förening stödjer patientnära forskning som sker i samverkan mellan högskola och sjukhus.

Vår viktigaste tillgång är våra drygt 100 medarbetare och 1500 studenter, som med nyfikenhet och engagemang gör Sophiahemmet Högskola till en dynamisk och spännande arbetsplats.

Läs mer om högskolans verksamhet på www.shh.se

Vi söker adjunkter, som vill vara med i vårt kontinuerliga arbete för att Sophiahemmet Högskola ska vara ett akademiskt lärosäte i takt med tiden, med toppkvalitet i alla utbildningar på grund-, avancerad- och forskarnivå.

Adjunkter i omvårdnadsvetenskap med inriktning mot akut hälso-och sjukvård och medicinsk vetenskap, allmän hälso-och sjukvård och geriatrik

Tjänsten som adjunkt omfattar tjänstgöring huvudsakligen på grundnivå i sjuksköterskeprogrammet. Även moment kopplade till specialistsjuksköterskeprogram på avancerad nivå kan komma att ingå. Huvudsakliga arbetsuppgifter är kursledarskap med teoretisk undervisning genom olika pedagogiska metoder, samt verksamhetsintegrerade läraktiviteter inklusive VFU. Som kursledare ingår att planera, genomföra och utvärdera utbildningen. Handledning av självständiga arbeten på grundnivå, samt pedagogiskt utvecklingsarbete ingår också.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med relevant klinisk erfarenhet och har lägst magisterexamen i omvårdnads-eller vårdvetenskap, samt har erfarenhet av pedagogiskt arbete i högre utbildning.

Du har ett genuint intresse av undervisning i olika former, både teoretiskt och praktiskt. Högskolepedagogisk utbildning och erfarenhet av att undervisa på högskolenivå är meriterande.

Du har lätt för att samverka och arbeta i team, är nyfiken, positiv, noggrann, strukturerad, flexibel och lösningsorienterad. Du kan anpassa dig snabbt till olika situationer och förmåga att tänka nytt. Du har även ett internationellt engagemang som du vill använda i internationalisering av utbildningen.

Villkor

Heltid eller deltid kan diskuteras. Tjänsten är en tillsvidare anställning, provanställning tillämpas.

Välkommen med din ansökan senast den: 2018-06-03

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen "Ansök här". Specificera i din ansökan vilket av områdena du söker i första hand. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.

Inför rekryteringsarbetet har Sophiahemmet tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansökan

Sophiahemmet Högskola söker adjunkter

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2018/12
Kontakt
Cecilia Håkanson prefekt Omvårdnadsvetenskap, 08-406 20 63
Susanne Georgsson prefekt Hälsofrämjande vetenskap, 08-406 28 92
Anna-Karin Falk HR chef, 08-406 20 96
Facklig företrädare
Sissel Andreassen Gleissman Ordf Akademikerförenin, 08-406 29 16
Publicerat 2018-05-15
Sista ansökningsdag 2018-06-03