Ärendenummer:

HoS:2017:835

Är du en utvecklingsinriktad och naturlig ledare som vill vara med och driva sektionen för gastroenterologi framåt? Gillar du att samarbeta med många professioner? Då har vi jobbet för dig!

På gastrosektionen har man förmånen att samarbeta med flertalet kliniker på sjukhuset. Sektionen bedriver invärtesmedicinsk verksamhet med profilering mot gastroenterologiska och hepatologiska sjukdomar. Sektionen omfattar medicinmottagning 4 och endoskopienheten. På medicinmottagning 4 kontrolleras patienter med ulcerös kolit, Crohns sjukdom, mikroskopisk kolit samt olika gastroenterologiska och hepatologiska sjukdomar inklusive levertransplanterade patienter. Flera av sjuksköterskorna har egna sjuksköterskemottagningar samt telefonrådgivning.

På endoskopimottagningen finns mycket teknisk utrustning och cirka 5 600 undersökningar utförs per år, där gastroskopi och koloskopi är de vanligaste undersökningarna. Till sektionen finns vårdplatser kopplade till en vårdavdelning. Dessa vårdplatser ansvarar inte chefen för.

Sektionen är mycket forskningsaktiv med mycket gott renommé både nationellt och internationellt.

Arbetsuppgifter:

Avdelningschefen har ett övergripande ansvar för medicinmottagning 4 samt endoskopienheten. Samverkan mellan den forskningsaktiva enheten, egna kliniken och andra aktörer är av stor betydelse. Du ansvarar för planering och uppföljning av arbetet inom sektionen. I detta ligger även att arbeta med kvalitets- och förbättringsarbete, detta görs i nära samarbete med sektionens läkarchef. Personal- och arbetsmiljöansvar ingår liksom att driva verksamheten inom givna ekonomiska ramar. Du ansvarar närmast för cirka 15 medarbetare och du ingår i klinikens ledningsgrupp.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som tar initiativ, sätter igång aktiviter och uppnår resultat på ett strukturerat sätt. Som person är du tydlig, lojal och har god samarbetsförmåga.

Vi söker dig som är erfaren legitimerad sjuksköterska. Har du chefs- och/eller forskningserfarenhet är det meriterande men inte ett krav.

Anställningsform:

Du tecknar ett tidsbegränsat förordnande som avdelningschef under fyra år med en tillsvidareanställning som sjuksköterska.

Du är direkt underställd verksamhetschefen och ingår i klinikens ledningsgrupp. Som chef erbjuds du introduktion, stöd och handledning enligt USÖ:s chefsprogram.

Tillträde:

Snarast enligt överenskommelse.

Upplysningar:

Ewa Öhrling, verksamhetschef
Telefon: 019-602 12 75

Pia Gustafsson, biträdande verksamhetschef
Telefon: 019-602 33 39

Fackliga företrädare:

Vårdförbundet Ann-Sofi Gustafsson
Telefon: 0771-420 420

På kliniken
Eva Ståhl
Telefon: 019-602 38 70

Hemsida:

www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:

2017-09-30. Tjänsten söks via www.regionorebrolan.se/ledigajobb

Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:

Universitetssjukhuset Örebro är ett av länets tre akutsjukhus där vi bedriver avancerad sjukvård, forskning och utbildning. Vi som arbetar här är mycket stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda. På sjukhuset finns 550 vårdplatser och 3500 anställda.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling.

Övrigt:

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering