Ersta diakoni är en idéburen organisation inom vård och omsorg. Som fristående och nytänkande aktör bedriver vi verksamhet inom bland annat hälso- och sjukvård och socialt arbete. Lilla Erstagården är en del av Ersta Sjukhus med lokaler i Nacka och är Nordens första hospice för barn och ungdomar mellan 0 och 18 år.

Vi erbjuder vård i livets slutskede och avlastningsvård för kroniskt, svårt sjuka barn och ungdomar. Hos oss finns plats för fem barn med familjer. Vi har ett nära samarbete med Astrid Lindrens barnsjukhus och Sachsska barnsjukhuset.

Personalbostad centralt i Stockholm, på Södermalm, kan erbjudas för kortare period.

Nu söker vi dig barnsjuksköterska.

Arbetsuppgifter
Som sjuksköterska arbetar du i ett multiprofessionellt team med kvalificerad omvårdnad och hög medicinsk kompetens. Vården utformas efter varje individs unika behov och specifika situation. Du ser till, och arbetar med, hela familjen.

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska med specialistsjuksköterskeexamen med inriktning mot hälso-och sjukvård för barn och ungdomar, intensivvård och/eller palliativ vård.

Vi söker medarbetare med gedigen erfarenhet av att vårda svårt sjuka barn och ungdomar med komplexa sjukdomsbilder. Vana av nära samarbete med olika professioner är en tillgång. Som person är du lugn, trygg och lyhörd och har god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställning
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid. Tjänstgöringsgrad kan diskuteras
Löneform: Månadslön.
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Schema. Individuell schemaläggning, med tjänstgöring dag, kväll och helg. Veckoarbetstid 37.0/v
Tillträde: 2017-04-15. Urval och intervjuer kommer att ske löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Så skicka din ansökan redan idag!
Tidsbegränsat till: Vi tillämpar 6 månaders provanställning.
Antal platser: 1

Upplysningar
Minna Ranfelt Wittbom
Vårdchef
08-714 68 33
minna.ranfelt.wittbom@erstadiakoni.se

Fackliga representanter:
Kerstin Ivéus
Specialistsjuksköterska
08-714 68 60

Elin Bondesson
Specialistsjsuksköterska
08-714 68 30

Ansökan
Arbetsgivarens referensnummer: A658182
Sista ansökningsdatum: 2017-04-01

Sök jobbet här
http://recruit.visma.com/External/OJCustomer3/Assignmentview.aspx?guid=8043DF27-2B1A-4E85-8BB5-BDD9219AACD8&guidGroup=79b3ace3-ddaf-425a-a9d1-c6b534cf4f0a

Övrigt
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Att vara en del av Ersta diakoni innebär att helhetssynen på människan är central. Som medarbetare är du bärare av Ersta diakonis värderingar i dagens alla möten. Våra värdeord är Professionalism, Tillit och Hopp.

Du kan läsa mer om värdegrunden på vår hemsida: www.erstadiakoni.se/synsatt/vardegrund

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!