Sahlgrenska Universitetssjukhuset är en del av Västra Götalandsregionen.

Vi arbetar med allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. I fokus är en lättillgänglig och köfri vård med hög patientsäkerhet. Som medarbetare, forskare och student erbjuds du den stora organisationens rika valmöjligheter, många intressanta projekt med inriktning mot framtidens sjukvård samt en tydlig profil mot klinisk forskning.

Nu söker vi en barnsjuksköterska/uroterapeut till verksamhetsområdet Akutsjukvård och Barnkirurgi med placering på Regionhabiliteringen!

Vid Regionhabiliteringen bedrivs regional specialiserad habilitering och rehabilitering för barn och ungdomar i åldrarna 1-18 år med medfödda och/eller förvärvade neurologiska funktionsnedsättningar. Utveckling och forskning är en del av verksamheten och vid Regionhabiliteringen finns även enheten UroTarmhabiliteringen. Se gärna vår hemsida för mer information:
www.sahlgrenska.se/omraden/omrade-1/neurologi-psykiatri-habilitering/enheter/regionhabilitering---habilitering/

För dig som är barnsjuksköterska och vill arbeta hos oss finns möjligheten till betald uroterapeututbildning vid Göteborgs universitet med kursstart januari 2019.

Om jobbet

Som uroterapeut behandlar och utreder du barn och ungdomar med skadad nervfunktion till urinblåsa och/eller tarm. En bred bedömning av barnets medicinska status och kognitiva förmåga sker i tvärprofessionella team och mynnar ut i att varje barn/ungdom får en individuell utrednings-och behandlingsplan som utgår från det nationella vårdprogrammet. Som barnsjuksköterska/uroterapeut på enheten arbetar du familjecentrerat, självständigt och med stort personligt ansvar. Tjänsten som barnsjuksköterska/uroterapeut är på en öppenvårdsenhet. Det är en positiv och stimulerande arbetsmiljö med kunniga arbetskamrater.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom barn- och ungdomssjukvård. Uroterapeututbildning är meriterande men inte ett krav. Erfarenhet av arbete som barnsjuksköterska är önskvärt då arbetet på UroTarmhabiliteringen ställer stora krav på förmågan att arbeta självständigt. Erfarenhet av arbete med inriktning mot barn och ungdomar med funktionsnedsättning är också meriterande. Du bör även ha erfarenhet av att arbeta i team. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Om Västra Götalandsregionen

Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Ansökan

Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

Heltid

Tillträde

Enligt överenskommelse

Löneform

Individuell lönesättning

Antal lediga befattningar

1

Sysselsättningsgrad

100 %

Ort

Göteborg

Län

Västra Götalands län

Land

Sverige

Referensnummer

2017/3733

Kontakt

Sektionsledare, Magdalena Vu Minh Arnell, 031-343 76 54
Verksamhetschef, Kate Abrahamsson, 031-343 46 33

Facklig företrädare

Vårdförbundet, Marianne Andersson Steen, 073-660 14 06

Publicerat

2017-05-12

Sista ansökningsdag

2017-06-12

Ansök via länken nedan

https://vgregion.mynetworkglobal.com/se/what:job/jobID:151758/