Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Fysiologiska enheten utgör en del av verksamhetsområdet Bild och Funktionsmedicin. Enheten har verksamhet inom områdena klinisk fysiologi, klinisk neurofysiologi och nuklearmedicin. Fysiologiska enheten har för närvarande 36 medarbetare, varav 20 biomedicinska analytiker. Arbetstiden är dagtid måndag till fredag. Det utförs cirka 20.000 undersökningar/år på enheten. PAF är vårt patientadministrativa system.

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande arbete i samarbete med engagerade kollegor. Med patienten i fokus ger vi en effektiv vård med kunskap, kvalitet och känsla.

Undersökningar som utförs på enheten inom klinisk neurofysiologi är exempelvis EEG och neurografier. Inom klinisk fysiologi utförs ultraljud hjärta och kärl, EKG, arbets-EKG och spirometri. Inom nuklearmedicin utförs bland annat myocardscintigrafi och lungscintigrafi.

Denna annons avser totalt 2 tjänster varav 1 är förlagd till klinisk neurofysiologi och 1 till nuklearmedicin. Möjligheter finns för rotation mellan avdelningarna.

Som biomedicinsk analytiker hos oss arbetar du självständigt och varierat med många olika arbetsuppgifter. Som ny medarbetare får du en individuell introduktion i arbetet samt goda möjligheter till kompetensutveckling.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker, gärna med inriktning klinisk fysiologi.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper som engagemang, samarbetsförmåga, initiativförmåga, flexibilitet och servicemedvetenhet. Du ska vara kvalitetsmedveten och intresserad av att bidra i verksamhetens utveckling och förbättringsarbete. Arbetet kräver förmåga att arbeta både självständigt och i grupp, samt att du behärskar svenska språket i tal och skrift.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse. Provanställning tillämpas.
Antal platser: 2

Ansökan

Arbetgivarens referensnummer: RS 2018/1163
Senaste ansökningsdatum: 2018-08-12 23:59:59

Ansök här

http://www.regiongavleborg.se/jobb-och-utbildning/lediga-jobb/792396/

Övrigt

Kontaktperson(er)
Johan Uljons, Vårdenhetschef
Tel: 070-262 99 28
Email: johan.uljons@regiongavleborg.se

Fackliga företrädare
Ashraf Dadgar, Vårdförbundet
Tel: 026-15 48 29
Email: ashraf.dadgar@regiongavleborg.se

Anna Svensson, Vårdförbundet
Tel: 026-15 48 19
Email: anna.v.svensson@regiongavleborg.se

Ines Barth, Naturvetarna
Tel: 026-15 48 16
Email: ines.wunsche.barth@regiongavleborg.se