Barn- och ungdomsmottagningen, Mälarsjukhuset Eskilstuna

Ref. nr: RMSE-18-220
Sista ansökan: den 21 oktober 2018

Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss!

Om oss

En av våra kära kollegor ska vara tjänstledig i 6 månader och vi söker någon som kan vikariera för henne på Barn- och ungdomsmottagningen på Mälarsjukhuset, Eskilstuna under tiden. Vi tar emot barn och ungdomar i åldern 0-18 år. Vårt uppdrag är att utreda och behandla barn och ungdomar som är behov av barnmedicinsk specialistvård. Vi har barnmedicinsk akutmottagning som är öppen måndag - torsdag kl. 08-21 och fredagar kl. 08-15. Dagsjukvård måndag - fredag för olika behandlingar, belastningar och dagkirurgisk verksamhet. Vi arbetar aktivt med arbetsmiljö och hälsa. Friskvårdsbidrag är bara en av förmånerna på Landstinget Sörmland.
Landstinget Sörmlands barnklinik omfattar Mälarsjukhuset i Eskilstuna, Nyköpings lasarett och Kullbergska sjukhuset i Katrineholm och består av slutenvård (neonatalavdelning och barnavdelning), mottagningar, dagvård och barnmedicinakuten. Barnkliniken är en organisation med korta beslutsvägar och som erbjuder sina medarbetare stor delaktighet i de olika verksamheterna. Vi arbetar med visionen "Sörmlands barn, trygga i våra händer" och strävar efter att ha hög kompetens hos personalen och att vi alltid har fokus på familjens rätt att få vara delaktig i vården av sitt barn.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill tjänstgöra som diabetessjuksköterska på Barn- och ungdomsmottagningen på Mälarsjukhuset. Som diabetessjuksköterska så kommer du att arbeta både självständigt och i team. I teamet ingår läkare, medicinsk sekreterare, dietist och sjukhuslärare och diabetessjuksköterska.

Din kompetens

Diabetessjuksköterska eller legitimerad sjuksköterska med erfarenhet inom ämnet. Barnsjuksköterska är meriterande. Om inte så gärna erfarenhet av barn. Vi ser gärna att du är en glad, stabil och flexibel person som har patienten i fokus, att du har lätt för att samarbeta och har en positiv syn på livet.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Anställningsform och sysselsättningsgrad

Vikariat 6 månader på heltid. Tillträde snarast möjligt.

Information om tjänsten lämnas av

Vårdenhetschef, Maria Carlsson, tfn 016-10 34 86, maria.h.carlsson@dll.se
Fackliga företrädare söks via växeln, 0155-24 50 00.

Kom och jobba hos oss på barn- och ungdomsmottagningen!

Välkommen med din ansökan, inklusive CV, senast 2018-10-21.
Intervjuer kommer att ske löpande.

Sök jobbet

https://www.landstingetsormland.se/extra-ingang/Jobba-hos-oss/Jobba-hos-oss/Lediga-jobb/

Se våra förmåner
http://www.landstingetsormland.se/extra-ingang/Jobba-hos-oss/Jobba-hos-oss/Vara-formaner/

Följ oss gärna på
https://www.facebook.com/lstsormlandJobbahososs

Vi har i vissa fall skyldighet att kontrollera om en person förekommer i misstanke- och eller belastningsregistret. Det kan ske på två sätt, endera begär landstinget ut uppgiften själv eller också uppmanas du att begära ut utdrag för att kunna visa upp innan anställning. Vi begär i undantagsfall att du visar upp registerutdrag även vid tillsättning av andra tjänster än de som avses ovan. Blir du aktuell för anställning kommer du att informeras om vad som gäller för den tjänst du sökt.

Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.