Det öppna Hallsberg...
I Hallsbergs kommun är alla välkomna, oavsett vem man är, var man kommer från och vart man är på väg. Hallsberg har bra kommunikationer, naturnära boende, bra förskola och grundskola samt gymnasium. Hallsberg befinner sig i ett expansivt läge med nyproduktion av bostäder samt etablering av nya företag. I kommunen bor ca 15 500 invånare.

Vi söker en engagerad sjuksköterska med chefserfarenhet till vår Hälso- och sjukvårdsorganisation, är du den vi söker?

Att arbeta med vård och omsorg inom kommunens Hälso- och sjukvårdsorganisation är komplext och vi söker därför dig som är engagerad, kompetent och erfaren och som vill fortsätta att arbeta med kvalité och utveckling!

Du kommer att vara centralt placerad i Hallsberg med ditt kontor bara tio minuters promenad från Hallsbergs station. Du har ansvar för ca 31 medarbetare som är fördelade inom två olika yrkesgrupper, sjuksköterskor/distriktssköterskor och arbetsterapeuter. Vi erbjuder en tjänst för dig med intresse för kvalitetsutveckling då du kommer ha stor möjlighet att påverka utvecklingen av verksamheten.

Du ingår i områdeschefens ledningsgrupp tillsammans med fem andra enhetschefer.

I Hallsberg har alla enhetschefer även hjälp av en administratör.

Arbetsuppgifter:

Ditt uppdrag är att leda, planera, samordna och följa upp verksamheten. Som enhetschef arbetar du i en målstyrd organisation med brukaren i centrum. Du arbetar för att nå uppsatta mål samt bidra till utveckling tillsammans med dina medarbetare. Du har ansvar för arbetsmiljö, ekonomi och resultat. Du ingår i ett nätverk med andra enhetschefer, som ansvarar för olika verksamheter, där du ser till att sjuksköterskor, distriktssköterskor och arbetsterapeuter finns på plats och arbetar utifrån sitt HSL uppdrag.

Du kommer att vara involverad i schemaläggning och bemanning, du skall vara intresserad av att arbeta med en arbetsgrupp i utveckling där det behövs.

Kvalifikationer:

  • Krav att du är legitimerad sjuksköterska.
  • Högskole-/universitetsutbildning som är relevant för att du som enhetschef ska kunna förestå verksamheten eller att du har dokumenterad chefserfarenhet med personal-, ekonomi- och verksamhetsansvar.
  • Kunskap i och erfarenhet av arbete inom Hälso- och sjukvård samt mycket god organisationsförmåga.
  • Det är även önskvärt att du har tidigare erfarenhet av dokumentation och schemaläggning.
  • Det är viktigt att du är resultatorienterad och initiativtagande med ett strategiskt och brett perspektiv på frågorna. Som ledare är du kommunikativ med förmåga att uppmuntra och inspirera. Du bjuder in till dialog för att skapa delaktighet och uppmuntrar till ett arbetsklimat präglat av kreativitet och innovativa lösningar. Som person är du trygg, har självinsikt och mod att agera efter din egen övertygelse. En förutsättning är att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift samt har god förmåga att möta medarbetare, brukare och anhöriga.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Tillträde efter överenskommelse.

I din ansökan vill vi gärna att du bifogar meritförteckning (ej betyg) och löneanspråk.

Välkommen med din ansökan!

Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.

Kontaktpersoner:

Områdeschef Elisabeth Norberg har semester vecka 29-32, men under den perioden kan kontakt tas med områdeschef Helena Blomberg.

Körkort klass B - Bil.

Varaktighet/Arbetstid 
Heltid
Tillsvidare 

Lön
Månadslön

Ansökan
Sista ansökningsdag: 2017-08-13
Ange referens: Ref nr SAF 243/2017

Kontaktpersoner
Områdeschef Elisabeth Norberg, 0582-68 53 57
Områdeschef Helena Blomberg, 0582-685347

Fackliga kontaktpersoner
Växel, 0582-850 00

Arbetsgivare
Hallsbergs kommun

Postadress
Västra Storgatan 14
69480 HALLSBERG

Sök arbetet här:

www.hallsberg.se