Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1400 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet.

Röntgenavdelningen på Visby Lasarett servar hela Gotlands befolkning, dygnet runt. Vi erbjuder ett brett undersökningspanorama inklusive interventioner och mammografi. Vi är bland annat utrustade med en MR-apparat och två CT.

Arbetsuppgifter

Som enhetschef för röntgen är du organiserad under resursområde service- och diagnostik men kommer att ha ett brett samarbete med övriga sjukvården. Uppdraget innebär ansvar för personal, arbetsmiljö och ekonomi på enheten.

Personalgruppen som du kommer att leda består av 35-40 medarbetare – undersköterskor, sjuksköterskor samt läkare. Du svarar för planering, samordning, kvalitetssäkring och utveckling av verksamheten och väljer arbetsformer så att medarbetarnas kompetens, engagemang och delaktighet tas till vara.

Du har även en viktig funktion i resursområdets ledningsgrupp där du arbetar tillsammans med andra enhetschefer.

Då vår enhetschef kommer att finnas kvar i organisationen ett par år till finns mycket goda möjligheter till handledning och introduktion i arbetsuppgifterna, om sådant behov finns.

Kvalifikationer

Vi söker dig med grundutbildning på högskolenivå inom hälso- och sjukvårdsområdet eller annan högskoleutbildning som bedöms som likvärdig. Vi vill att du har erfarenhet av röntgenverksamhet, har du dessutom chefserfarenhet så är det meriterande.

Då du kommer att samverka med stora delar av övriga sjukvården ser vi att du har förmåga att skapa goda relationer och har lätt för att samarbeta. Som person har du en coachande ledarstil och kan engagera och entusiasmera dina medarbetare och andra. Du är en duktig kommunikatör med intresse för förändrings- och utvecklingsarbete.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6000 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är drygt 57000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Information om anställning

Arbetsplats
Röntgenavdelningen, Hälso- och sjukvårdsförvaltningen
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträdesbeskrivning
Tillträde enligt ök
Antal tjänster
1

Kontakt

Gunilla Bryntesson
resursområdeschef (semester v 25-28, 32)
0498-268436
Inger Thimgren-Pettersson
Tf enhetschef, (semester v 25, 27-28, 32)
0498-268351

Fackliga representanter

Carina Fäger
Kommunal
0498-268369
Åsa Rapp
Gotlands läkarförening GLF
asa.rapp_asklof@gotland.se

Ansökan

Arbetsgivarens referensnummer
A788892
Sista ansökningsdatum
2018-08-12

Sök jobbet här

https://recruit.visma.com/External/OJCustomer3/Assignmentview.aspx?guid=9E29746B-A2C0-4537-BEBF-CE1F2EA9C3EE&guidGroup=f4b1898e-e161-40b4-97a4-42fd11056d78

Övrigt

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://www.gotland.com/leva