Arbetsplatsbeskrivning

Vill du bli en av våra arbetsledande koordinatorer på Ersta sjukhus operationsavdelning?

Ersta sjukhus - är en del av Ersta diakoni och ett icke vinstdrivande sjukhus med en lång och traditionsrik historia. Nu tar vi steget in i framtiden och planerar att bygga ett nytt sjukhus där vår verksamhet kan växa.

Kirurgkliniken är en av Stockholms största utförare av kolorektalcancer och obesitas-kirurgi. Nu söker vi två koordinatorer till vår operationsavdelning.

Arbetsbeskrivning

Som koordinator arbetsleder och koordinerar du den dagliga verksamheten på operationsavdelningen. Du blir en av två koordinatorer som delar på uppdraget. Du deltar aktivt i operationsavdelningens utveckling med fokus på gott arbetsklimat, patientsäkerhet samt hög vårdkvalitet. I uppdraget ingår även att arbeta kliniskt ca 40% inom din specialitet som anestesisjuksköterska eller operationssjuksköterska.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom anestesisjukvård eller operationssjukvård. Vi ser gärna att du har tidigare dokumenterad erfarenhet av arbetsledning.

Du är strukturerad och trivs när det händer många saker samtidigt. Du driver frågor enligt verksamhetens mål och har ett intresse och engagemang för kvalitets- och förbättringsarbeten. Du drivs av en utpräglad lagkänsla och arbetar för goda och långvariga relationer. Du innehar en mycket god kommunikativ förmåga.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Erfarenhet krävs.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast: 2017-09-30

Referensnummer: A711791

Välkommen att söka genom att göra en digital ansökan via denna länk:

https://recruit.visma.com/Public/Assignment.aspx?guidAssignment=9687b32d-39cc-4162-844c-cbd4419d2108

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 2

Kontakt

Kontaktperson

Anna-Karin Hammarlund
Chefsjuksköterska
08-714 61 74
anna-karin.hammarlund@erstadiakoni.se

Facklig företrädare

Carina Wahlin
Sjuksköterska
08-7146202
carina.wallin@erstadiakoni.se

Övrigt

Att vara en del av Ersta diakoni innebär att helhetssynen på människan är central. Som medarbetare är du bärare av Ersta diakonis värderingar i dagens alla möten. Våra värdeord är Professionalism, Tillit och Hopp. Du kan läsa mer om värdegrunden på vår hemsida:
www.erstadiakoni.se/synsatt/vardegrund

Ansökningar behandlas löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas före sista annonseringsdag.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!