Vill du vara med och leda framtidens hälso- och sjukvård?

Vår vision "Patienten först – tillsammans skapar vi den bästa vården" är vägledande när vi på Karolinska Universitetssjukhuset bygger en verksamhet som skapar tydligt värde för patienter och samhälle. En viktig del i vår verksamhet är värdebaserad vård, där vården i allt större utsträckning styrs utifrån de utfall och resultat som skapar mest värde för patienten. Vår nya tematiska organisation baseras på patientflöden, som följer patientens väg genom vården.

Läs mer om vår förändringsresa och nya organisation

Den nya akutkirurgiska verksamheten tillhör Tema Trauma och Reparativ Medicin som ansvarar för ett akut omhändertagande av svårt skadade patienter samt patienter med akutkirurgiska diagnoser. Temat ingår/utgör som en vital del i Karolinskas huvudstrategi för framtiden.

Vår vision för den nya avdelningen är att:

  • Arbetet skall genomsyras av rätt bemanning, robust och säker arbetsmiljö i samverkande team med vårdpersonal, läkare och hälsoprofessioner under dygnets alla timmar.
  • Det skall finnas olika arbetstids-modeller som kan anpassas och ändras under längre eller kortare perioder för att det individuella livspusslet ska fungera.
  • Det finns möjlighet att påverka sin personliga utveckling, karriär och lön på olika sätt. Exempelvis senior excellens med särskilda uppdrag eller kompetensutveckling med akademiska kurser och examen.

Vi söker

Vi söker nu en omvårdnadschef som tillsammans med oss vill vara med och starta upp och öppna en helt ny akutkirurgisk vårdavdelning i Huddinge. Vi letar efter dig som vill ta dig an utmaningen och är en handlingskraftig ledare som vågar driva arbetet och ser möjligheter i att skapa något nytt och modernt som främjar såväl god vård, utveckling som trivsel. Du kommer att ha ett nära samarbete med våra akutkirurgiska läkare samt vår Vårdenhetschef Monica Stålnacke. Du förväntas själv komma med idéer och förbättringsförslag samt att genomföra dessa. Du har ett helhetsansvar över avdelningen, samtidigt som det är viktigt att du kan se till varje medarbetares unika behov och resurser.

Du är legitimerad sjuksköterska med minst fem års erfarenhet. Det är meriterande om du har en bakgrund inom akutsjukvård. Vidare är det önskvärt om du tidigare arbetat som chefssjuksköterska alternativt har annan ledarerfarenhet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig möjligheten att vara med och skapa en helt ny vårdavdelning från start. Den nya vårdavdelningen kommer på sikt att ha 24 vårdplatser. I början kommer du att tillsammans med Vårdenhetschef, läkare och Rekryteringspartner att hitta rätt kompetens av omvårdnadspersonal och bilda ditt eget team för en framgångsrik verksamhet!

Vår vision är att skapa en arbetsplats där vi vårdar patienter med akutkirurigiska diagnoser. Arbetet på den kommande vårdavdelningen skall genomsyras av rätt bemanning, anpassade arbetstidsmodeller, en säker och trygg arbetsmiljö och ett samverkande team där kollegor växer och utvecklas. Tillsammans ska vi arbeta för att se till laget kommer före jaget, och vi söker dig som vill vara med på denna resa!

Som omvårdnadschef (OVC) är du förstalinjens-chef för omvårdnadspersonal på avdelningen. Du ansvarar för:

  • Att rekrytera och arbetsleda personal samt att säkerställa att rätt kompetens finns på avdelningen
  • Arbetsmiljön samt för utbildning och forskning
  • Budget och verksamhetsplan
  • Kontinuerligt förbättringsarbete – för patienter, personal och rutiner
  • Kvalitet

Som omvårdnadschef rapporterar du till Vårdenhetschef Monica Stålnacke.
Låter detta som något för dig? Sök då tjänsten och var med och skapa en arbetsplats där medarbetare trivs och där vi sätter patienten först för att tillsammans kunna skapa den bästa vården!

Ansökan

I vår rekryteringsprocess använder vi oss av Assessios test MAP och Matrigma. MAP är ett personlighetstest och Matrigma är ett icke-verbalt begåvningstest och båda bygger på arbetspsykologisk forskning. Testerna används som ett komplement till dina erfarenheter och kompetenser och syftet är att göra vår urvalsprocess kvalitetssäker och transparant.

När vi har mottagit dina ansökningshandlingar kommer du att få en bekräftelse skickad till den e-postadress som du har angivit. Till samma e-postadress kommer du även att få ett mejl med en länk till testerna.

Observera att din ansökan inte är komplett förrän du genomfört testerna. Sista ansökningsdag är densamma som sista dag att genomföra testerna.

I den här rekryteringen arbetar vi med ett löpande urval.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. Personligt brev
2. CV (kliniska meriter, klinisk tjänstgöring, forskningsmeriter, undervisningsmeriter, administrativa meriter samt övriga meriter)
3. Övriga bilagor (samtliga bilagor ska bifogas i förekommande fall)
- Yrkeslegitimation
- Bevis om specialistkompetens
- Bevis om medicine doktorsexamen
- Bevis om docentur
- Publikationsförteckning, ange tio utvalda publikationer
4. Genomförda tester (MAP och Matrigma)

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök via länken:
"Sök tjänsten".

Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet. www.karolinska.se


Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/