Referensnr LE02/2018
Sista ansökan 2018-02-25
Förvaltning Lasarettet i Enköping
Arbetsplats Röntgenavdelningen

Lasarettet i Enköping har cirka 540 medarbetare. Lasarettet är beläget i en region som expanderar och har goda kommunikationer till Stockholm, Uppsala och Västerås. Vi arbetar för mångfald och jämställdhet och hela sjukhuset är HBTQ- certifierat. Vi är ett hälsofrämjande sjukhus och arbetar aktivt med utvecklingsfrågor enligt Lean och Kaizen.

Vår verksamhet

Röntgenavdelningen består av 30 medarbetare och genomför totalt cirka 33 000 undersökningar per år inom CT, MR, ultraljud och konventionell radiologi. Vi har korta väntetider för tidsbokade patienter, drop in varje vardag samt akutverksamhet dygnet runt. Röntgenavdelningen har effektiviserats i olika etapper för att säkra framtida behov och krav. Optimeringen har skett beträffande utrustning, kompetens och flödesrutiner.
Under 2014 installerades en ny CT och under 2016 gjordes en uppgradering av konventionell röntgen.
Vi har även öppet nätter måndag till onsdag och kan därmed erbjuda våra patienter möjligheten att komma på tidsbokade besök nattetid.

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter som röntgensjuksköterska. Helg-och kvällstjänstgöring/beredskap kommer att ingå i schemat.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad röntgensjuksköterska. Vi värdesätter en god arbetsmiljö och en effektiv verksamhet där samarbetsförmåga och kamratandan i arbetslaget är centrala delar. Att vilja arbeta "all-round" är en förutsättning för att arbeta hos oss. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Villkor

Tillsvidare, heltid. Start snarast efter överenskommelse.

För mer information

Har du frågor om tjänsten eller vår verksamhet är du välkommen att kontakta:
Avdelningschef Caroline Nyberg telefon: 070-611 12 84
Facklig kontaktperson för Vårdförbundet nås via växeln: 0171-41 80 00.

Ansökan

Vi intervjuar löpande under ansökningstiden så vänta inte med att skicka in din ansökan.
Välkommen med din ansökan via länken nedan!

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.


Ansök till jobbet som Röntgensjuksköterska, ref nr LE02/2018