På Röntgenkliniken US arbetar cirka 220 personer, fördelat på läkare, röntgensjuksköterskor, undersköterskor, vårdadministratörer, läkarsekreterare, tandläkare och tandsköterska. Vi bedriver utöver den vanliga verksamheten, både utveckling och forskning tillsammans med forskningsenheten Centrum för medicinsk bildvetenskap och visualisering, CMIV. Detta ger oss många kontaktytor med skiftande uppdrag. Våra modaliteter är bland annat CT, MR, PET/CT och ultraljud.

Arbetsbeskrivning

Vi erbjuder dig ett stimulerat arbete med eget ansvar med varierande arbetsuppgifter men har också möjlighet att specialisera dig inom någon av de diagnostik- och behandlingsmetoder som finns på vår klinik. Det finns även möjligheter att driva utveckling- och forskningsarbete. Arbetet är förlagt till dagtid, kvällstid, helger och eventuellt nätter. Du samarbetar med olika yrkesprofessioner i team där god kommunikation är en förutsättning, får hålla många bollar i luften och jobba i en spännande miljö där ingen dag är den andra lik. Goda möjligheter till interna och externa utbildningar.

En individuell introduktion samt introduktionsprogram kommer att genomföras för att du ska bli kompetent inom samtliga modaliteterna samt uppnå jourkompetens.

Utbildning och erfarenhet

Kravet är att du är legitimerad röntgensjuksköterska. Meriterade är tidigare arbetslivserfarenhet som röntgensjuksköterska.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är engagerad, positiv, nyfiken, kvalitetsinriktad och tar ansvar för dina arbetsuppgifter, samt strukturerar och planerar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du är serviceinriktad och har mycket god kommunikations- och samarbetsförmåga. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheter och lösningar i förändringar och det dagliga arbetet. Eftersom du möter patienter dagligen har du ett intresse av att hjälpa andra och i ditt bemötande är du lugn, lyhörd och tillmötesgående. Du har ett professionellt förhållningssätt, är flexibel och är noggrann.

Anställning och information

Det här är en tillsvidaretjänst med tillträde enligt överenskommelse.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Enhetschef Birgitta Hagman, 010- 103 83 33.

Facklig företrädare för Vårdförbundet är Christina Graffner 010-103 27 75 och Elisabeth Malmström 010-103 27 75.

Ansökan

Sista ansökningsdag är den 25 september 2017. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Glöm inte att bifoga kopia på examensbevis eller legitimation med din ansökan. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

http://www.regionostergotland.se/Jobb-och-studier/Lediga-jobb/?RMURL=VacDetail%2Easpx%3FCommAdSeqNo%3D9234#

Om du behöver teknisk support kontakta MTIT-akuten på 010-103 30 00 under kontorstid.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser

Region Östergötland