Södra Älvsborgs Sjukhus, Klinik för bild- och laboratoriemedicin

Södra Älvsborgs Sjukhus, SÄS, är en av fyra sjukhusgrupper i Västra Götalandsregionen. SÄS är ett komplett akutsjukhus och bedriver länssjukvård inom, de för länssjukhus, vanligaste förekommande specialiteter. SÄS ansvarar även för barn- och ungdomsmedicinska och psykiatriska öppenvårdsmottagningar i kommunerna i Sjuhärad.

Vi är ett hälsofrämjande sjukhus med fokus på vård, behandling och arbetssätt som sätter patienternas behov i första rummet. Vi utvecklar våra verksamheter genom processtänkande och ett tvärprofessionellt samarbete.

Webbplats www.vgregion.se/sas
Facebook www.facebook.com/sodraalvsborgssjukhusvgr

Vill du vara en del av vår satsning på medicinsk utveckling och förnyelse inom radiologin på Södra Älvsborgs Sjukhus?

Beskrivning

Som röntgensjuksköterska hos oss kommer du ingå i ett av våra engagerade team, med stora möjligheter att utvecklas inom din profession.

Södra Älvsborgs Sjukhus bedriver specialiserad sjukvård och akutsjukvård där radiologin är en viktig del. Vi har också patienter från öppenvård.

Vi har en modern maskinpark i trevliga lokaler. Hos oss kan du utveckla en bred kompetens inom radiologi. Vi erbjuder diagnostik inom de flesta specialiteter där vi arbetar med CT och MR, intervention och givetvis konventionell röntgen. Ultraljud och nuklearmedicin finns också som en del av verksamheten.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad röntgensjuksköterska alternativt färdig 2019.
Vi hoppas att du är glad och engagerad och har lätt för att samarbeta. Då vi arbetar i en teamorganisation vill vi att du ser teamet som en betydelsefull del av arbetet. Som person är du noggrann, intresserad av att lära dig nya saker och har en god kommunikativ kompetens. Du tycker om en omväxlande miljö och har stort patientfokus.

Övrigt

Funderar du över något så tveka inte att höra av dig. Du är välkommen att besöka vår fantastiska avdelning för fika och rundvandring.

Arbetstid

Arbetstiden är förlagd till dagtid, såväl som natt och helgtjänstgöring. Vi har verksamhet i Borås, Skene och Ulricehamn. En av tjänsterna har huvudsaklig placering i Skene.

Vi genomför intervjuer löpande under ansökningstiden så varmt välkommen med din ansökan!

Om Västra Götalandsregionen

Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Ansökan

Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Sök jobbet 

https://vgregion.mynetworkglobal.com/se/what:job/jobID:223129/

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Efter överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/5114
Kontakt
Veronica Blomgren, enhetschef, 033-616 19 23, veronica.blomgren@vgregion.se
Peter Dorbell, enhetschef , 033-616 11 97, peter.dorbell@vgregion.se
Facklig företrädare
Ulrica Olofsson, Vårdförbundet , 033-616 19 64
Sista ansökningsdag 2018-12-28