Vi på Judiska Hemmet ger "haimish" judiskt liv till åren och söker nu sjuksköterska 80-100% dagtid med tjänstgöring var 5:e helg, fastanställning!

På Judiska Hemmet arbetar vi som brinner för att sätta de boendes behov och önskemål i fokus. Att arbeta med äldre är både utvecklande och berikande. Att arbeta hos oss är att ta ett steg till, att lära känna den judiska kulturen. Tillsammans firar personal och boende judiska helger, högtider och sabbatsmåltider då alla boende skall ha möjlighet att delta. Vi följer judiska traditioner och håller judisk mathållning kosher. Vi vill vara en trygg och lyhörd arbetsgivare för dig som värderar frihet, omväxling och spännande utmaningar i din roll som sjuksköterska. Det betyder i klartext fungerande rutiner men också värme, gemenskap, kompetensutveckling och omtanke.

Närmare upplysningar lämnas av Enhetschef Monica Adler på tel 08-600 72 32 eller Johanna Andersson på tel 08-600 72 35. Ansökan med CV skickas via email till lediga.platser@fjsh.se eller per post till Judiska Hemmet, personalavdelning Lödösevägen 9 A, 121 48 Johanneshov. Rekrytering sker löpande.

Vi ser fram emot din ansökan!

För mer information besök vår websida: www.fjsh.se/