Om arbetsplatsen

Vi är en växande kommun med ca 8 800 invånare, drygt 300 företag och mer än 1 miljon besökare årligen. Kommunikationerna är goda med pendlingsavstånd till Linnéuniversitetet i Växjö och Kalmar.

I Lessebo kommun är det lätt att lära känna varandra. Det finns ett nära samarbete förvaltningar och politiker emellan. Ansvar, respekt, tillit, tydlighet och utveckling är kommunens värdegrund.

Arbetsuppgifter

Som specialistsjuksköterska inom psykiatrin jobbar du självständigt utifrån sedvanliga sjuksköterskeuppgifter samt handledande utifrån den specialistkompetens du besitter. Du ingår i ett team och förväntas jobba tvärprofessionellt och ha en god förmåga till samarbete. Det är viktigt att du kan förmedla ditt perspektiv, utifrån den kompetens du har, i helhetsbedömningen kring en patient.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad specialistsjuksköterska med inriktning psykiatri. Erfarenhet av arbete som specialistsjuksköterska med inriktning psykiatri är ett krav och vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med personer med funktionsnedsättningar och/eller personer inom socialpsykiatrin.

Vi förutsätter att du har god vana av IT-baserade journalsystem, kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift samt dokumentera enligt gällande lagstiftning. Det är meriterande om du har kunskap om alternativ och kompletterande kommunikation..

Du skall kunna bygga långsiktiga relationer med såväl medarbetare som patienter. Arbetet ställer krav på att du är självgående och driven i ditt arbete. Vi söker dig som inte är rädd för utmaningar. Du är kreativ, lösningsfokuserad och har ett genuint intresse av att arbeta i tvärprofessionella team.

Kunskaper om Cambio Cosmic och Lifecare är en merit.

Ansökan

Referensnummer: A813982

Klicka här för att söka tjänsten.

 

Generell information

Sista ansökningsdag
2018-10-20
Arbetsplats
Kronobergs län
Kommun
Lessebo
Yrkeskategori
Sjuksköterska, psykiatrisk vård
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Antal tjänster
1

Kontaktpersoner

Fernando Germond Correa
Socialchef
070-347 20 73, fernando.germondoliveiracorreasaraiva@lessebo.se

Ulrika Elgborn
Samordnare
076-851 73 72, ulrika.elgborn@lessebo.se