Vi söker dig som vill ha ett av Sveriges viktigaste jobb, där du kan göra skillnad för människor!

Välkommen till oss på Väsby stöd och omsorg

Väsby Stöd och Omsorg är en kommunal utförare och finns organisatoriskt inom Social-och omsorgskontoret.
Äldreomsorgen erbjuder permanent boende för personer med demenssjukdom samt personer med ett stort omvårdnadsbehov. Dessutom står vi inför övertagande av ett särskilt boende (demens/korttidsboende/avlösning) som ligger centralt i Upplands Väsby. Några av enheterna har en koppling till LSS/Socialpsykiatrin.

Vi söker nu leg. Sjuksköterskor som vill jobba inom Väsby Stöd och Omsorgs äldreomsorg.

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder dig del i en utvecklingsinriktad och spännande verksamhet med en erfaren HSL-organisation som trivs ihop och hjälps åt. Du kommer självklart att få en individuell introduktions- och kompetensutvecklingsplan. Vi är måna om att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag, samt vid behov tillgång till professionellt personalstöd. För din trygghet omfattas du av försäkringar och företagshälsovård. En anställning i Upplands Väsby kommun innebär marknadsmässig lön, semester och tjänstepension enligt kollektivavtal.

Din arbetsdag

Vår uppgift är att ge våra kunder en meningsfull och trygg vardag och vi arbetar utifrån varje kunds enskilda behov. Du blir omvårdnadsansvarig sjuksköterska för upp till 20 kunder beroende på i vilken verksamhet du anställs. Dina arbetsuppgifter blir bl.a. att ansvara för planerade och akuta HSL-insatser, delegering och handledning av omsorgspersonal. Du gör självständiga observationer och bedömningar av kundens behov av hälso- och sjukvård samt kontaktar läkare och anhöriga vid behov. Du följer verksamhetens rutiner och riktlinjer i ditt dagliga arbete.

Du ingår i sjuksköterskeorganisationen tillsammans med övriga sjuksköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter. För oss är det självklart att du är delaktig i kvalitetsarbetet rörande patientsäkerhet och personcentrarad omvårdnad. Vi dokumenterar i Safedoc och kommer inom kort att införa digital signering som en del i vårt arbete med patientsäkerheten.

Hos oss arbetar du schemalagd arbetstid måndag till fredag samt preliminärt var 4:e helg. Arbetstiden varierar beroende på vilken tjänstgöringsgrad du anställs på men du börjar som tidigast kl 07:00 och slutar senast kl 17:00. På helgerna arbetar du kl 07:00 – 16:15. Vid helgtjänstgöring ansvarar du för två verksamheter och behöver köra bil däremellan.

Vem är du?

Ett krav för att arbeta hos oss är att du är legitimerad sjuksköterska med minst tre års erfarenhet. Meriterande är om du har vidareutbildning inom demens och har arbetat inom äldreomsorgen. Då du förflyttar dig med bil mellan de olika enheterna måste du även ha B-körkort. För att klara arbetet behöver du kunna uttrycka dig obehindrat på svenska i både tal och skrift. Du behöver också kunna använda datorn som ett verktyg i ditt arbete.

Givetvis är de formella kraven viktiga, men det är också viktigt hur du är som person, vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Tjänstgöringsgrad

Varierar från 50% - 100%

Vi går löpande igenom ansökningarna och kallar till intervju.

Ansökan

Vi har tyvärr inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post och brev. Alla ansökningar hänvisas till angiven länk i annonsen.

Mångfald

Upplands Väsby kommun värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Finskt förvaltningsområde

Upplands Väsby kommun är ett finskt förvaltningsområde.
Informera därför gärna om du är finskspråkig.

Annonssäljare m.fl.

Vi har gjort vårt val av annonseringskanaler för denna tjänst och undanber oss därför kontakt med annonssäljare, samt säljare av andra rekryteringsstjänster.

Sök tjänsten

https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1288&ProjectId=145325&MediaId=6

Kommunen är en av de större arbetsgivarna i Upplands Väsby. Vi har cirka 1 300 tillsvidareanställda medarbetare inom olika verksamheter. Största arbetsplatserna finns inom social- och omvårdnad samt förskola och skola.

Upplands Väsby växer och är mitt i ett spännande utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs.
Kommunen är en arbetsplats som attraherar nytänkande, ansvarstagande och motiverade medarbetare. Att arbeta i Upplands Väsby är en merit och investering för framtiden.
Läs gärna mer om oss på vår hemsida - www.upplandsvasby.se


KONTAKT
HSL-samordnare
Rosa Vega
0859097145

FACKLIGA FÖRETRÄDARE
Nås via kommunens växel, tfn 08-590 970 00

SYSSELSÄTTNINGSGRAD
50% - 100%

ANSTÄLLNINGSFORM
Tillsvidareanställning

TILLTRÄDESDATUM
Varierande

SISTA ANSÖKNINGSDAG
2018-04-30