Vi erbjuder

De bästa kollegorna, framförallt!
Barnakuten i Huddinge på Astrid Lindgrens barnsjukhus tar emot akut sjuka barn, 0-18 år. De flesta som söker har medicinska åkommor. Vi arbetar i nya moderna lokaler, med slutenvårdsavdelning för barn (BAVA) precis bredvid. Inom Funktionsområde Akut Barn Huddinge så ingår förutom akutmottagning två slutenvårdsavdelningar och akut hemsjukvård- Mobilen. Vi arbetar i team bestående av läkare, sjuksköterska och undersköterska.

Om tjänsten

Nattarbete. Vi söker sjuksköterskor som trivs, eller vill prova på, nattarbete hos oss på barnakutmottagningen. Det finns även möjlighet att erbjudas blandtjänst och vi söker både heltids- och deltidsanställda. Hos oss använder vi oss av individuell schemaplanering och som medarbetare får du även möjlighet att bedriva förbättringsarbete inom ett specifikt ansvarsområde. Tillsammans med närmaste chef förs en diskussion kring hur mycket arbetstid som kan avsättas till förbättringsarbetet. Inom Funktionen finns utbildningssjuksköterska som stöd för att erbjuda kontinuerlig fortbildning, såväl individuell som efter verksamhetens behov. Ett exempel på fortbildningssatsning är att flertalet av våra sjuksköterskor numera är utbildade i att administrera lustgas i samband med undersökningar och procedurer.

Vi söker

Sjuksköterskor med engagemang, som på bästa sätt vill möta barn och deras familjer när de som mest behöver dig.Du tycker om att hjälpa människor på individnivå och blir nöjd när du, tillsammans med arbetskamraterna, arbetar mot att uppnå gemensamma mål. Slutligen söker vi dig som värdesätter och eftersträvar ett professionellt och kompetent omhändertagande med patientsäkerhet i fokus.

Kvalifikationer

Leg sjuksköterska med intresse för akutsjukvård för barn. Det är meriterande med, för verksamheten, adekvat vidareutbildning.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen "Sök tjänsten". Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök här

Sista ansökningsdag: 2018-11-26

https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1354&ProjectId=157290&DepartmentId=55123&MediaId=5

Kontakt

Monica Ritschard
Omvårdnadschef
08-585 873 73
monica.ritschard@sll.se

Linda Kyrk Fabo
Omvårdnadschef
08-585 832 36
linda.kyrk-fabo@sll.se

Fackliga representanter
Vårdförbundet, Dayana Sanchez, 08-58580703

Referensnummer
157290