Det öppna Hallsberg...
I Hallsbergs kommun är alla välkomna, oavsett vem man är, var man kommer från och vart man är på väg. Hallsberg har bra kommunikationer, naturnära boende, bra förskola och grundskola samt gymnasium. Hallsberg befinner sig i ett expansivt läge med nyproduktion av bostäder samt etablering av nya företag. I kommunen bor ca 15 500 invånare

Nu söker vi 3 legitimerade Sjuksköterskor/Distriktsköterskor till Hallsbergs Kommun, är du en av dem?

Vi har för närvarande behov av en sjuksköterska till vårt demensboende Kullängen som är beläget centralt i Hallsberg. Vi söker också en sjuksköterska till Sköllergården som är ett särskilt boende som är beläget i Pålsboda 1,5 mil från centrala Hallsberg samt en Sjuksköterska/Distriktssköterska till Norra distriktet som ligger centralt i Hallsberg.

Är du en legitimerad Sjuksköterska/Distriktssköterska med energi som tycker om att samordna, planera och sätter patienten i fokus?
Har du god datavana och tycker att teamarbetet är viktigt?
Har du även god samarbetsförmåga och kan uttrycka dig väl i svenska språket, både i tal och skrift och har god datavana så är du den vi söker!

Du kommer att ha omvårdnadsansvar vilket innebär att du ser till att patienten får den goda vård man har rätt till. Du kommer vara kontaktpersonen till anhöriga och förmedlare mellan patient, primärvård samt specialistsjukvård inom landstinget som patienten är kopplad till. Du kommer även vara den som utbildar och delegerar vår omvårdnadspersonal i hälso-och sjukvårdsuppgifter.

Vårt schemaverktyg är Time Care och du kommer att jobba var fjärde helg, det ingår även viss kvällstjänstgöring i tjänsterna.

Vi lägger även stor vikt vid personliga egenskaper.

Är du intresserad så hör av dig så berättar vi mer!

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.

Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.

Vi ser fram emot din ansökan!

Kontaktpersoner: Områdeschef Elisabeth Norberg har semester v 29-32, men då kan kontakt tas med områdesdeschef Helena Blomberg under den perioden.

Körkort klass B - Bil.

Varaktighet/Arbetstid
Heltid
Tillsvidare 

Lön
Månadslön 

Ansökan
Sista ansökningsdag: 2017-08-13
Ange referens: Ref nr SAF 242/2017

Kontaktpersoner
Områdeschef Elisabeth Norberg, 0582-68 53 57
Områdeschef Helena Blomberg, 0582-685347

Fackliga kontaktpersoner
Växel, 0582-850 00

Arbetsgivare
Hallsbergs kommun

Postadress
Västra Storgatan 14
69480 HALLSBERG

Sök jobben här:

www.hallsberg.se