Institutionen för neurobiologi, vårdvetenskap och samhälle (NVS) består av 11 sektioner och har c:a 500 anställda. Verksamheten bedrivs vid KI Campus Flemingsberg, men institutionen finns även representerad på andra platser i Stockholm. På institutionen bedrivs utbildning på grund- och avancerad nivå, forskarutbildning samt klinisk och experimentell forskning inom institutionens olika ämnesområden.

Avdelning

Vid sektionen för omvårdnad bedrivs utbildning inom grund- och avancerad nivå, friståendekurser samt uppdragsutbildning för sjuksköterskor. Dessutom bedrivs forskning och forskarutbildning. Sektionen har drygt 90 medarbetare och ett 20-tal registrerade doktorander.

Arbetsuppgifter

Arbetet som utbildningshandläggare innebär att svara för att rätt antal platser beställs inom den verksamhetsförlagda utbildningen vid sektionen för omvårdnad. Detta sker genom ett nära samarbete med studievägledare och lärare inför perioder för verksamhetsförlagd utbildning (VFU) i primär- och slutenvård inom sjuksköterske- respektive specialistsjuksköterskeprogrammen. Arbetsuppgifterna är självständiga, omväxlande och inom ramen för ditt uppdrag har du möjlighet att påverka hur du ska organisera och lägga upp ditt arbete.

Anställningen som avses är ett vikariat på 100 % under 1,5 år.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska gärna med magisterexamen i omvårdnad eller motsvarande. Du bör ha administrativ erfarenhet, gärna med vana från universitetsvärlden med kunskaper bl.a. om utbildning. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande. Arbetet kräver att du ska kunna arbeta självständigt och i grupp samt ha god fallenhet för att organisera och prioritera, vi söker dig som tar stort ansvar i ditt arbete. Du behöver goda kunskaper i officepaketet, speciellt i excel
och det är meriterande om du har kännedom om programmet (KLIPP) som används för beställning av VFU placering. I arbetet ingår kontakter med interna och externa parter varför vi lägger stor vikt vid god kommunikations- och samarbetsförmåga. Du ska vara trygg i att arbeta både självständigt och i team samt har god organisatorisk och analytisk förmåga. Vi söker dig som är prestigelös, flexibel och har en positiv inställning. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansökningsförfarande

Ansökan ska göras via rekryteringssystemet MyNetwork.

Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet med visionen att på ett avgörande sätt bidra till att förbättra människors hälsa. I Sverige står Karolinska Institutet för den enskilt största andelen medicinsk akademisk forskning och har det största utbudet av medicinska utbildningar. Varje år utser Nobelförsamlingen vid Karolinska Institutet mottagare av Nobelpriset i fysiologi eller medicin.

Enligt Riksarkivets föreskrifter arkiveras ansökningshandlingar i två år efter att tillsättningsbeslutet vunnit laga kraft. Detta gäller dock ej bilagor som är tryckta eller på annat sätt publicerade.

Karolinska Institutet strävar efter att vara en arbetsplats med jämn könsfördelning som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Löneform Månadslön
Ort Huddinge
Län Stockholms län
Land Sverige
Ref. nr. 2-1955/2017
Kontakt
Marie Iwarzon, stf/bitr sektionschef, marie.iwarzon@ki.se, 08-524 839 04
Ulla Cronfalk-Hernlund, Administrativ chef, ulla.cronfalk-hernlund@ki.se, 08-524 868 18
Facklig företrädare
Agneta Öhlen, SACO 08-524 837 53, Agneta.Ohlen@ki.se
Henry Wölling, SEKO 08-524 840 80, henry.wolling@ki.se
Carina Dahlin, OFR 08-524 836 92
Sista ansökningsdag 2017-05-11

Länk till annons http://ki.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:146096