Är du redo för nya utmaningar i din yrkesroll?

Vi söker

Vi vill att du som söker är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet från operations- och intensivvården. Vi ser gärna att du har jobbat som chef eller ledare tidigare, men främst ser vi till din personliga lämplighet för tjänsten.

Vi erbjuder dig

Hos oss får du möjligheten att utvecklas i rollen som vårdenhetschef på vår toppmoderna Intensivvårdsklinik. OP/IVA-kliniken har medarbetare med hög kompetens och vilja av att vara med och utveckla. Du ska vara med och bidra till denna utveckling genom engagerat och kommunikativt ledarskap. Organisation och ledning behöver hela tiden anpassas till nya förhållande och krav, vilket ger dig en unik möjlighet att vara med och utveckla och prova nya lösningar inom området ledning och styrning.

Tjänsten som vårdenhetschef är en tillsvidaretjänst på heltid med chefsförordnande och tillträde blir enligt överenskommelse.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder på Region Jönköpings län.

Det här får du arbeta med

Du kommer vara en av två vårdenhetschefer på Intensivvårdskliniken som gemensamt ansvarar för att ta tillvara och utveckla medarbetarnas kompetens, skapa trygghet och främja ett samarbetsklimat som bygger på öppenhet och delaktighet. I ansvaret ingår också medarbetar- och lönesamtal, arbetsplatsträffar och du har det övergripande ansvaret för daglig styrning på Intensivvårdsenheten samt Uppvakningsenheterna. Du får även vara med och delta i det dagliga arbetet på kliniken med de utmaningar och ständiga förbättringar vi arbetar med.

Som vårdenhetschef är du direkt underställd verksamhetschefen och du ingår i klinikens ledningsgrupp tillsammans med de andra vårdenhetscheferna på OP/IVA. I uppdraget förväntas du känna ansvar för verksamhetsområdet som helhet och arbeta för ett gott samarbete med andra enheter inom regionen. Du ska kunna hantera ekonomiska frågor såsom budget och uppföljning av enhetens ekonomi tillsammans med verksamhetschefen.

För att du ska trivas hos oss

Vi lägger stor vikt vid ett tydligt och engagerat chefs- och ledarskap. Vi vill att du har drivkraft och vilja av att utveckla och få andra att utvecklas tillsammans med dig! Det är viktigt för oss att du är trygg och stabil både som person och i ditt ledarskap. Du är lyhörd, har lätt för att samarbeta och är bra på att kommunicera. Du har förmåga att se till helheten och kan prioritera och ta snabba beslut. Du har en positiv attityd och känner stort engagemang för arbetsmiljöfrågor. Du har alltid verksamhetens mål och vision som riktlinje i ditt ledarskap.

Detta värderar vi högt

Vi arbetar processinriktat med ständiga förbättringar och strävar efter att använda rätt kompetens på rätt plats. Vi värderar högt våra engagerade och delaktiga medarbetare, som aktivt är med och utvecklar vår verksamhet.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att höra av dig till verksamhetschef Magnus Trofast tfn: 010-244 73 93 eller vårdenhetschef Eva-Maj Bengtssontfn: 010-244 74 46. Fackliga representanter är Ann Johansson Vårdförbundet tfn: 010-244 50 00, Ros-Marie Axelsson Kommunal tfn: 010-244 74 45, Marie Svensson Vision tfn: 010-243 58 61.

Sista ansökningsdag är den 31 december. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Vårdenhetschef på Intensivvårdskliniken

https://rjl.se/jobb-och-karriar/Lediga-jobb/details?jobid=24670