Om arbetsplatsen

Vill du delta i utveckling och att hjälpa människor mot gemensamma mål? Lockas du av utmaningar och vill delta i vårt förändringsarbete?
Då är du den vi söker!

Hälso- och sjukvårdsförvaltningen i Region Jämtland Härjedalen omfattar ca 3600 medarbetare fördelade på 14 områden, varav område Kvinna är ett av dessa.

Arbetsuppgifter

Som verksamhetsutvecklare stödjer du områdeschef och enhetschefer för område Kvinna, bistår enheternas förbättringsarbeten och driver projekt i samverkan med berörda chefer.
Du kartlägger verksamhet och gör erforderliga sammanställningar.
Deltar i produktion- och kapacitetsplanering, i framtagande av kvalitet- och förbättringsarbeten mm.
Du är behjälplig att ta fram underlag för patientsäkerhetsärenden, rapporter, t ex månads, tertial, årsrapporter, utredningar internt och nationellt etc.
Du är avvikelsegranskare, sammanställer och analyserar enheternas avvikelser, handhar Lex-Maria ärenden, IVO-ärenden och tar fram händelseanalyser samt följer upp åtgärder i områdesledningen.
Du ingår i områdesledningen, utför omvärldsbevakning samt samverkar med verksamhetsutvecklare internt inom Region Jämtland Härjedalen och externt.
En viss klinisk tjänstgöring kan bli aktuell.

Du är direkt underställd områdeschefen.

Kvalifikationer

Du har ett legitimationsyrke inom hälso- och sjukvård eller högskoleutbildning motsvarande magisternivå med erfarenhet från hälso- och sjukvårdsverksamhet.
Har arbetat med praktiskt patientnära arbete.
Relevant påbyggnadsutbildning är meriterande. Gärna barnmorska.

Van datoranvändare och har god kommunikationsförmåga i både tal och skrift.
Vi arbetar i journalsystemen Cosmic och Obstetrix. Andra relevanta system du hanterar är Centuri, Prodiver, Diveport och Office-paket. Erfarenhet av dessa system är meriterande.

Som person ser du möjligheter och är drivande. Du lyssnar in och är uppmärksam på verksamhetens behov och initierar och motiverar förändringsarbeten. Med förmåga att både ge och få tillit skapar du ett positivt och utvecklande arbetsklimat.
Du är ansvarstagande och har förmågan att snabbt sätta dig in i nya processer som du sedan uthålligt för framåt.
Kommunikativ och har lätt att samarbeta med andra men tycker också om att arbeta självständigt.
Du har förmågan att planera, analysera och driva flera arbeten parallellt, vilket innebär att du också kan prioritera och strukturera ditt arbete på ett bra sätt.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse
Heltid
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer: persr/243/2018

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.
Lön enligt överenskommelse.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Region Jämtland Härjedalen ska vara en region att längta till och växa i. Vi är 4 000 medarbetare som alla jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets medborgare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur och kollektivtrafik för hela länet.

Som arbetsgivare kan vi erbjuda egna träningslokaler med gym och olika gruppaktiviteter. Du blir också medlem i vår personalförening som erbjuder rabatter och en mängd olika och roliga aktiviteter.

Vill du veta mer om tjänsten/tjänsterna eller av särskilda skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system välkommen att kontakta områdeschef.

Varmt välkommen med din ansökan!

Här hittar du mer information om Region Jämtland Härjedalen:
http://www.regionjh.se/

Läs mer om att bo och leva i Östersunds kommun:
http://www.ostersund.se/

Välkommen till Jämtland Härjedalen:
http://www.jamtland.se

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Kontaktperson
Irene Hoglert
Områdeschef Kvinnosjukvården 063-15 31 20 irene.hoglert@regionjh.se

Facklig företrädare
Anna Jansson
Vårdförbundet 063-14 75 00 (vxl) anna.jansson@regionjh.se