Annonsering

Annonsera i Vårdfokus

Vårdfokus är Vårdförbundets medlemstidning som har sjuksköterskor, barnmorskor, röntgensjuksköterskor och biomedicinska analytiker som målgrupp. Tidningen utkommer med 10 nr/år och har en TS-kontrollerad upplaga på 115 200 exemplar.

Vi når ut till över 127 000 läsare (enligt ORVESTO Konsument, 2020:2) och på vår webb har vi en räckvidd på 102 000 unika sidvisningar i veckan. Om du vill nå våra yrkesgrupper, vill du definitivt synas i Vårdfokus! Kontakta vår annonssäljare för att boka annons i papperstidningen eller på webben.

Information om prisuppgifter, format för annonser i både papperstidningen och webb m.m. finns här: Prislista 2021

För att se exempel på hur platsannonserna ser ut, besök gärna VårdfokusJobb.

Kontaktperson för annonser (produkt-, plats-, kurs- och eftertextannonser)
Gustaf Södergren, gustaf.sodergren@annonssaljarna.se
Telefon: 08-21 58 50

Medlemssidorna Aktiviteter och stipendier

Annonser på medlemssidorna Aktiviteter och stipendier är kostnadsfria och annonsen ska passa in under någon av rubrikerna lokala avdelningar, riksföreningar eller stipendier och fonder. De publiceras endast i papperstidningen, ej på webben.

Annonsformat: Annonserna har en fast form och er annons behöver anpassas till detta. Klicka här för att se hur du utformar din annons korrekt. Vi förbehåller oss rätten att korta ner annonser som blir för långa.

Deadline: Vi behöver få in annonstexten senast enligt sista bokningsdagDatum för detta hittar ni genom att klicka här. OBS! Annonsstopp gäller för medlemssidorna i nr 6 p.g.a. platsbrist.

Skicka in er annons: Maila annonstexten till ebba.friberg@vardfokus.se och ange vilket tidningsnummer ni vill ha med annonsen i.

Mer om ämnet

Till Vårdfokus startsida