Prislista 2020 som PDF

Prislista 2021 som PDF

Kontakta vår annonssäljare för att boka en annons i papperstidningen eller på webben!

PRODUKTANNONSER, PLATSANNONSER, KURS OCH EFTERTEXT

Prisuppgifter och annonsformat finns i prislistan. Denna finns som PDF högst upp på sidan.

Kontaktperson:
Gustaf Södergren
gustaf.sodergren@annonssaljarna.se 
Telefon: 08-21 58 50

WEBBANNONSERING

Prisuppgifter och format på banners finns i prislistan. Denna finns som PDF högst upp på sidan.

Kontaktperson:
Gustaf Södergren
gustaf.sodergren@annonssaljarna.se 
Telefon: 08-21 58 50

Platsannonsering på webben

Vi publicerar er annons inom 48 timmar (helgfria vardagar) och annonsen ligger uppe till sista ansökningsdag (max en månad). Det vi behöver av er är text och logotype samt en länk till en webbsida där arbetet kan sökas. För exempel se "VårdfokusJobb".

Vid behov redigeras annonsens rubrik för att passa vårt format.

Tilläggstjänst
Om ni vill ha extra synbarhet för er annons rekommenderar vi att ni bokar in "Senaste Jobben". Då kommer platsannonsen att synas i den gula boxen i högerspalten på vårdfokus.se samt i vårt nyhetsbrev som når över 3 000 läsare varje vecka.

AKTIVITETER OCH STIPENDIER

Kontaktperson för annonser på sidorna Aktiviteter och stipendier:
Ebba Friberg
ebba.friberg@vardfokus.se 

Annonser på medlemssidorna Aktiviteter och stipendier är kostnadsfria och annonsen ska passa in under någon av rubrikerna lokala avdelningar, riksföreningar eller stipendier och fonder. De publiceras endast i papperstidningen, ej på webben.

Annonsformat: Vi har numer en fast form för annonserna på Aktiviteter och stipendie-sidorna, vilket innebär att er annons behöver anpassas till detta. Klicka här för att se hur du utformar din annons korrekt. Vi förbehåller oss rätten att korta ner annonser som blir för långa.

Deadline: Vi behöver få in annonstexten senast enligt sista bokningsdagDatum för detta hittar ni genom att klicka här. Datum för nästa år hittar ni här.

Skicka in er annons: Maila annonstexten till ebba.friberg@vardfokus.se och ange vilket nummer du vill ha med annonsen i.