Prislista 2020 som PDF

Kontakta vår annonssäljare för att boka en annons i papperstidningen eller på webben!

PRODUKTANNONSER, PLATSANNONSER, KURS OCH EFTERTEXT

Prisuppgifter och annonsformat finns i prislistan. Denna finns som PDF högst upp på sidan.

Kontaktperson:
Gustaf Södergren
gustaf.sodergren@annonssaljarna.se 
Telefon: 08-21 58 50

WEBBANNONSERING

Prisuppgifter och format på banners finns i prislistan. Denna finns som PDF högst upp på sidan.

Kontaktperson:
Gustaf Södergren
gustaf.sodergren@annonssaljarna.se 
Telefon: 08-21 58 50

Platsannonsering på webben

Vi publicerar er annons inom 48 timmar (helgfria vardagar) och annonsen ligger uppe till sista ansökningsdag (max en månad). Det vi behöver av er är text och logotype samt en länk till en webbsida där arbetet kan sökas. För exempel se "VårdfokusJobb".

Vid behov redigeras annonsens rubrik för att passa vårt format.

Tilläggstjänst
Om ni vill ha extra synbarhet för er annons rekommenderar vi att ni bokar in "Senaste Jobben". Då kommer platsannonsen att synas i den gula boxen i högerspalten på vårdfokus.se samt i vårt nyhetsbrev som når över 3 000 läsare varje vecka.

AKTIVITETER OCH STIPENDIER

Kontaktperson för annonser på sidorna Aktiviteter och stipendier:
Ebba Friberg
ebba.friberg@vardfokus.se 

Annonser på medlemssidorna Aktiviteter och stipendier är kostnadsfria och annonsen ska passa in under någon av rubrikerna lokala avdelningar, riksföreningar eller stipendier och fonder.

Nytt utseende och nytt "annonsformat"! Medlemssidorna har ett nytt utseende, vilket innebär att vi nu har en fast form för annonserna på Aktiviteter och stipendie-sidorna. Klicka här för att se vad som gäller kring hur du utformar din annons så att det passar.

Maila annonstexten till ebba.friberg@vardfokus.se och ange vilket nummer du vill ha med annonsen i. Vid frågor om det nya utseendet, maila Ebba.

Observera att annonser för sidorna Aktiviteter och stipendier endast publiceras i papperstidningen och endast har en deadline (sista bokningsdag). Vi behöver därför få annonstexten senast enligt sista bokningsdag. Vilka datum som gäller under året finns att se i vårt utgivningsschema.