Fullt ut. Tårtning över hela landet

Fullt ut. Tårtning över hela landet
Carina Dahl
27 oktober 2010

Runtom i landet fortsätter Vårdförbundet att ge sig ut med bland annat tårtor i på tok för stora kartonger och avspärrningar likt dem som polisen använder. Det handlar om Fullt ut-kampanjen för att visa på att medlemsgruppernas kunskap varken används eller betalas fullt ut. Bland annat fick på många håll de politiska partierna besök i sina valstugor inför valet. ?

I Halland funderade avdelningen en gång extra innan den gav sig ut: Var når man flest medborgare? Såklart vid ”Sveriges största marknadsstånd”, som ordförande Gunnel Persson uttrycker det, alltså GeKås i Ullared.?

Och visst var det så, de mötte människor från Dalarna i norr till Skåne i söder, både medlemmar, allmänhet och patienter med egna erfaren­heter av den goda vård som specialistutbildade sjuksköterskor kan ge. Alla fick flygblad om Fullt ut-kampanjen.?

”Den nationella insatsstyrkan”, som de sex styrelseledamöterna lite skämtsamt kallade sig, var i Ullared tio dagar före valet, vilket gav många intressanta diskussioner om var politikerna står.

Hämtar fler artiklar
Till Vårdfokus startsida