jultomten i umeå

God jul önskar vi på Vårdfokus

God jul önskar vi på Vårdfokus
Vårdfokus tar julledigt men återkommer med webbnyheter på måndag den 28 december. Foto: Mostphotos

Med en sann julsaga från Västerbotten om pizzabagaren som bakar gratis pizzor åt alla som arbetar på akuten i Umeå på julaftonskvällen vill vi på Vårdfokus önska God jul både till dig som jobbar och till dig som är ledig.

23 december 2015

Pizzabagaren Aras Baroshki bestämde sig för att ge något tillbaka till dem som alltid tar hand om andra. På julaftonskvällen levererar han gratis pizzor till de som arbetar på akuten och ambulansen vid Universitetssjukhuset i Umeå.

”Kompisar och anhöriga har berättat att man alltid möts av ett leende av personalen där, samtidigt ser man i tidningar, på facebook och överallt att de är missnöjda med sina timmar, sena nätter, att de har dåligt betalt”, säger Aras Baroshki till Västerbottens-Kuriren när han förklarar varför han ville göra något.

Nu kommer han, tillsammans med några kompisar, att baka pizzor hela julaftonskvällen och leverera dem till akuten. Jultomte på riktigt. Reportaget kan du se här:

http://www.vk.se/play?video=0c0d7643-d244-4116-a660-1ec1feb249d0

Vårdfokus tar ledigt över jul men är tillbaka med nyheter på webben på måndag den 28 december. Har du tips på vad vi ska skriva om? Kontakta oss: info.vardfokus@vardforbundet.se

Senaste jobben

Hämtar fler artiklar
Till Vårdfokus startsida