nyhetsbrevskampanj

Missa inte det senaste!

Missa inte det senaste!
Foto: Angelica Söderberg.

Senaste nytt om lön, villkor, arbetsmiljö, metoder och forskning. Inblick i kollegers verklighet för inspiration till nya idéer. Varje vecka skickar vi på Vårdfokus nyhetsbrev med ett urval av våra bästa artiklar. Prenumerera här du också! Här kommer ett smakprov — fullspäckat med nyheter om coronakrisen.

Hej kära Vårdfokusläsare!

Vi kommer som papperstidning till din brevlåda tio gånger om året men lever däremellan ett aktivt digitalt liv på vår webb, Facebook och Twitter. Varje dag uppdaterar vi med nyheter och artiklar där vi gör vårt yttersta för att hitta ämnen och vinklar som berör dig som är sjuksköterska, barnmorska, röntgensköterska eller biomedicinsk analytiker och är medlem i Vårdförbundet. Just nu domineras vår bevakning förstås av hur det är att arbeta i coronavirusets spår.

För att hjälpa dig att hålla koll på senaste nytt i din profession och som facklig medlem, vill vi uppmärksamma dig på att vi också finns i den här formen – som nyhetsbrev. Vill du fortsätta ha koll på senaste nytt inom din bransch och profession, klicka här för att prenumerera på nyhetsbrevet.

 

Varmt välkommen!

Michelle Wahrolén,
Chefredaktör och ansvarig utgivare

Vårdfokus

Hämtar fler artiklar
Till Vårdfokus startsida