Tyck till!

Var med i Vårdfackets läsarpanel så att Vårdfacket fortsätter att utvecklas och bli en ännu bättre tidning. Tyck till om artiklar, annonser och bilagor. Det är dina ärliga svar vi vill ha och det tar inte lång stund att svara. Som tack får du en liten present.

29 oktober 2009

Så här går det till:
Du kommer att då och då få möjlighet att svara på frågor om Vårdfacket via e-post. När det är aktuellt med en undersökning får du ett e-postmeddelande med en länk som går till läsarpanelsidan. När du klickar på länken ser du direkt vilken undersökning du ska svara på. Undersökningen innehåller ett fåtal frågor och bör inte ta längre tid än 5 fem minuter att svara på. Från det att meddelandet har skickats till dig har du fem dagar på dig att svara för att dina svar ska räknas med i undersökningen. Vill du av någon anledning ej längre vara med i panelen så meddelar du bara det via e-post.

Som tack för hjälpen!
Dina svar är viktiga för att Vårdfacket ska utvecklas. Det spelar ingen roll om du läser ofta eller sällan. Det viktiga för oss är att få veta hur du och övriga läsare uppfattar innehållet i tidningen. Som tack för hjälpen skickar vi en liten present när du har svarat på ett antal undersökningar.

Tack på förhand för din medverkan.

Klicka här för att gå med

Hämtar fler artiklar
Till Vårdfokus startsida