Nya webbsidor för biomedicinska analytiker

IBL, Institutet för biomedicinsk laboratorievetenskap, har lanserat en ny webbsida. Även de internationella organisationerna EPBS och IFBLS kommer med nya och uppfräschade webbsidor.

22 november 2011

EPBS, European Association for Professions in Biomedical Science, är sammanslutningen för de europeiska biomedicinska analytikerna. Deras nya webbsida har genomgått en rejäl ansiktslyftning och försetts med många intressanta länkar.

Bland annat kan man hitta ett virtuellt bibliotek och ett studentforum.

Den nya hemsidan för IFBLS, International federation of biomedical laboratory science, är fullspäckad med nyheter, utbildning och publikationer. Man kan också uppdatera sina kunskaper i till exempel hematologi och ultraljud med hjälp av webbaserade utbildningsprogram.

På IBL:s nya webbsida finns information om kursverksamhet, stipendier och olika aktivteter. Dessutom kan man läsa både den egna tidningen Laboratoriet och den internationella tidskriften International Journal of Biomedical Laboratory Science, online.

– Nästa nummer av papperstidningen Laboratoriet får också en helt ny layout, berättar Tanja Wijkmark, kanslisamordnare på IBL.

Det nya numret kommer ut den 12 december.

Senaste jobben

Hämtar fler artiklar
Till Vårdfokus startsida