kul på jobbet

Här rockar de loss på ambulansstationen

När ambulanspersonalen på stationerna i Eskilstuna och Strängnäs har det lugnt och stilla mellan utryckningarna använder de en del av tiden till att liva upp stämningen med musik och dans.


Det började med att ambulanssjuksköterskorna Johanna Zetterberg och Annika Eriksson på stationen i Eskilstuna gjorde ett videoklipp i vilket de iklädda full amnbulansmmundering dansade för fulla muggar mellan två körningar. När personalen på larmcentralen fick se klippet blev de så exalterade att de uppmanade sina dansande kolleger att lägga ut klippet på nätet.

Ambulanssjuksköterskorna i Strängnäs var inte sena att hänga på utmaningen. Pierre Strand och Hanna Stenman svarade med en egen liten dansuppvisning.

– Nu väntar vi bara på att larmcentralen ska komma med sitt bidrag, det var ju trots allt de som uppmanade oss att dra igång den här ”tävlingen”, säger Johanna Zetterberg.

Ambulanspersonalen på stationen i Eskilstuna har dock varit flitiga och lagt upp ännu en video där verksamhetschefen Jörgen Lifvakt gör en fingerad hjärt-lungräddning på en anställd tilll tonerna av den kända låten ”Staying alive” ur John Travoltafilmen Saturday Night Fever.

Senaste jobben

Hämtar fler artiklar
Till Vårdfokus startsida