vårdfokus

Välkommen till Vårdfokus nya webb

Välkommen till Vårdfokus nya webb

På vardfokus.se hittar du alltid nyheter från Vårdsverige - nu i en modernare och mer lättläst form som också är bättre anpassad för mobil och surfplatta.

4 november 2015

Gör en egen ikon för Vårdfokus i mobilen eller på läsplattan så hittar du oss ännu enklare. Så här går det till:

Gå in på www.vardfokus.se.
1. Tryck på delningsknappen längst ner i webbläsaren.
2. Välj ”lägg till på hemskärmen”.
3. Tryck på ”lägg till”.
4. Klicka på ikonen nästa gång du ska till Vårdfokus.

 

Nya yrkessidor

En annan nyhet är att vi skapat särskilda sidor för Vårdförbundets fyra olika yrkesgrupper: sjuksköterskor, barnmorskor, röntgensjuksköterskor och biomedicinska analytiker samt även sidor med artiklar som vänder sig till studenter och chefer. På dessa sidor hittar du artiklar som berör just din yrkesgrupp.

www.vardfokus.se får du alltid de senaste nyheterna från Vårdsverige. Du hittar dessutom alla reportage och artiklar som finns i papperstidningen.

Följ Vårdfokus nyheter

På Vårdfokus förstasida kan du också prenumerera på vårt nyhetsbrev. Då får du de bästa nyheterna skickade till din mejl. När något extra viktigt hänt som berör din yrkesutövning skickar vi det direkt till dig i form av ett Vårdfokus Alert.

Du kan också följa oss på facebook och twitter så får du våra nyheter direkt i ditt flöde.

Vi gör allt för att den nya sidan ska fungera till hundra procent från första dagen, men det kan naturligtvis finnas barnsjukdomar så här i början. Mejla oss gärna om du ser något fel – eller om du vill tipsa om något du tycker att vi ska skriva om!

Info.vardfokus@vardforbundet.se

Senaste jobben

Hämtar fler artiklar
Till Vårdfokus startsida