Din nya webb!

Vårdförbundets nya webbplats ger dig helt nya möjligheter att kommunicera med både förbundet och andra medlemmar.

5 maj 2010

Webbplatsen är öppen för alla, men som inloggad medlem får du tillgång till betydligt mer. Då kan du nätverka med andra medlemmar i förbundet.

Exempelvis kan du söka efter kolleger att bolla tankar och idéer med, skapa egna nätverk och diskussionsgrupper. Det är enkelt att följa vad som sker i de olika grupper som du är med i och de ämnesområden som du prenumererar på.?

Eftersom de som deltar i debatterna många gånger har samma referensramar tänker man sig att det ska kunna leda till mer djuplodande debatter än på till exempel Facebook. ?

Diskussionsgrupperna kan både vara öppna och slutna. Vill exempelvis en enskild avdelning på ett sjukhus ha en egen grupp så går det bra. Alla måste dock vara medlemmar i Vårdförbundet.?

— Den nya webbplatsen präglas av öppenhet och transparens, säger Linda Engshagen som tillsammans med Sanna Carlheimer nyligen har anställts på förbundet för att administrera den nya webbplatsen.?

Bland det första som möter dig på sidan är en stor öppen yta som kallas På gång. Här visas på ett överskådligt sätt vad som händer inom förbundet och vilka processer som förbundet är inblandat i. ?

— Tanken är framför allt att göra det lättare för medlemmarna att se sammanhangen i olika frågor, säger Linda Engshagen.?

Adressen är som tidigare: www.vardforbundet.se.

Mer om ämnet

Hämtar fler artiklar
Till Vårdfokus startsida